Сред развалините от старите истини
заставам днес - умът ми се събуди.
Отломъците - от тях са предразсъдъците ми,
а пепелта им - моите заблуди.
Свободна съм сега и гордо крача
сред хаоса на живота... и прахта.
След мене крачи мойто минало,
а пред мен е неизвестността...
© Павлина Ненова Всички права запазени