С треперещи пръсти и плахи очи
забързаното ти дихание нежно шепти...
Новогодишна тишина ни обгръща интимно,
незабравимото усещане от танца е взаимно!
Навън е плътна тъмнина, разбулена от уличните светлини,
в стаята ни най-прекрасна се озоваваме само аз и ти!
В главата ми се борят безброй въпроси и съмнения,
които странно придобиват съвсем други направления!
Пръстите ми подхождат изискано търпеливо,
държат се с Вас неприлично учтиво!
Дрехите бавно губят общочовешкия си смисъл в създалата се обстановка,
съзнанието ми неуморно рисува по-приятна последвала нудистка постановка!
Лицето ми флиртува с вашето с непозната срамежливост на дете,
не успявам да овладея забързания ритъм на собственото си сърце!
Устните ни почти се докосват в изкусна задруга,
дъхът ви се разлива по мен, докарвайки ме до полуда!
Загубвам способността си да се държа прилично,
езикът ви навлиза в спор с моя чисто еротично!
Няма сила, която да ни спре,
забравяме за ваш’то „Не”!
14.02.2010г.
гр.София
© Бобчо Всички права запазени