Новогодишна песничка
(да се пее от възрастни във времето след 23:30 ч.)
Пълни сме с радост,
сили и младост.
Нова годино, здравей!
С ново "наздраве"
всичко да става,
а конкурентът да блей!
Чакаме още
утре от снощи.
Нова годино, здравей!
Пълна с мангизи
в дома ни влизай.
Комшуто нека немей!
С тази малка закачка честитя новата 2009 година на всички откровенци! Успех и вдъхновение, приятели!
© Цвеке Шарено Всички права запазени