Той...
силен...
красив...
само му трябва...
някакъв стих.
Тя...
нежна...
ранима...
сама... за кой ли пише
тези слова.
Той...
Няма време...
за тези слова.
Всъщност,
няма представа... от тези неща.
Тя...
Боже, как ги обича... тези неща...
романтични, любовни, нежни слова.
Тя...
знае
как с тях се играе.
Той...
се страхува да признае...
че всичко в нея...
го въз(съ)БУЖДА.
Тя...
точно от това
има НУЖДА.
Той... сила...
Тя... контрол...
Силата се НУЖДАЕ
от контрол.
Той и Тя...
всеки има това,
от което има нужда...
Любовта така се про(съ)БУЖДА.
© Богдан Григоров Всички права запазени