23.10.2009 г., 20:59 ч.

Някой ден, може би... 

  Поезия
910 0 1

Някой ден, може би, ще срещна момчето на мойте мечти.

Дотогава недей мисли, че можеш да ме имаш ти,

всеки път, когато ме желаеш и за мене си  мечтаеш.

Аз те исках, но не можех да те имам!
Сега нещата се обръщат и други ще ме прегръщат.
Молиш ме да бъда твоя, но това не е мечтата моя.
Отдавна не си в сърцето мое, което някога беше
само твое!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??