Не знаех, тръпнеш ли, за нова среща
с усещане за банално откровение.
До теб, в друг живот ще мина
с безразличие, уверена в себе си.
Ти, на някой кръстопът,
ще ме срещнеш, бездомница.
Ще изпием следобедното си кафе,
но ще липсва вятърът.
Малка доза признание,
ще ме върне отново на линия.
Уверена в себе си, че един ден
аз пак ще те обичам.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени