Някой друг ще изгради
стени в крехкостта.
Някой друг ще връхлети
на порива на този занаят.
Някой друг ще си измисли
шантав карнавал.
Някой друг ще постои
в делник в църква.
Някой друг ще изкиха
слънчевия ден.
Някой друг само ще се преобрази
в маската на вечерта.
© Мария Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Любящите хора живеят в свят, пълен с обич. Враждебните хора - в свят, пълен с омраза. Същия свят. »