22.01.2007 г., 22:21 ч.

Някой търси точно теб 

  Поезия
701 0 0
Някой търси точно теб,
някой в този свят жесток
има нужда точно от теб,
и за теб на всичко е готов!

Някой, неизвестен, без лик
има нужда точно от теб
и търси те миг подир миг,
иска в усмивката на някой да открие теб!

Някой търси точно твоите очи,
точно твоите коси,
точно твоят поглед на нещата,
точно твоят глас в тишината!

Някой търси точно един човек,
нечие сърце за теб гори,
някой, неизвестен, без лик
търси точно един човек - и това си Ти!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??