18.09.2023 г., 9:14 ч.  

Няма друг като теб 

  Поезия » Любовна
208 2 3

     

    Няма друг като теб

 

По-красива мечта не познавам

от дълбоките твои очи.

В тях светът се побира огромен

със лазура на летните дни.

 

По-красива душа не познавам

и смехът ти е смях на дете.

Всяко чувство във тебе усещам,

то е пристан и синьо небе.

 

И пред тебе бледнеят луната

и красивите нощни звезди.

Няма друг като теб на земята…

Все такъв ти за мен остани!

 

Всяка болка и всяка надежда

все за теб ми говорят в нощта.

Всеки път все към тебе отвежда,

Ти си всичко – любов, красота.

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??