Утроро се слива с мрака на душата!
Сълзите не могат да измият срама
и кръвта по грешните ръце! И никоя
молитва да спре разкъсващата
болка в сърцето!
И няма изход!
А някой някъде пее погребалната
песен на умиращ живот!
Студенината на нежния глас
се впива в мислите като остри
кинжали и убива всяка надежда!
И няма изход!
Пламъкът в очите избелява, а
после и съвсем изчезва!
И тъмнината поглъща всичко
по пътя си!
И няма изход!
© Петя Всички права запазени
Поздрав!