1.08.2004 г., 3:41 ч.

Няма любов 

  Поезия
1504 0 4
Няма любов Няма любов!
Търсих я къде ли не...
Но останах сама с един зов,
който бавно погуби ме!
Обичах силно със страст,
но обичана,...дали бях!?
И тъй под чужда власт -
със фалш звучеше моят смях!
Но болката ми никой не разбра,
до мене никой не застана,
останах сама,
във един свят измама!
Как да вярвам в любовта,
когато няма го до мен,
когато безкрайна е нощта,
когато няма го светлия ден!?
"Има обич!" - казваш ти,
това не ми излиза от главата,
но май тя е само в нашите мечти,
защото във живота тя е във кревата!
Това наричаш ти любов...
но това е само страст,
защото любов няма!

© Слънчево момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво.Супер е!
  • много интересно,но истина!
    и аз мисля по същия начин:любовта се оказва само порив на страст и за жалост друго няма...
  • Не съм съгласна,че няма любов!!!Тя е навсякъде около нас
  • Алекс,това звучи доста добре!Бих му поставила 6,но накрая нещо куца и ще ти пиша 5,тъй като няма 5,50.Сори!!!
Предложения
: ??:??