- Здравей, Скитнико? Къде ходи?
Обиколи света, но пътят ти към мене пак те води!
- Здравей, Вещице! Каква магия забърка?
Не е важно! Той дойде и душата ми хвърка!
Няма по света такива Луна, Слънце и Звезди!
Щастието е само на тази земя, където живеем аз и ти!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени