24.02.2007 г., 19:49 ч.

Няма те 

  Поезия
806 0 15
Няма те -
синьото вън
се разплисква на всички посоки
да те търси -
няма те!

Като звън
разпилявам в следите ти своята болка,
разсичам на срички дъха си - 
няма те... 

Сред отломките парещи
все още живо
тактува сърцето ми:
"Няма те!"

Вместо теб
умореният дъжд ми облива
с целувки лицето.
Няма те...

Има те -
ще те събирам
в прегръдките страстни на вятъра,
под шепота тих на звездите,
от сълзите си,
ако вярваш в тях...
Има те!  
Има те и те обичам!

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??