За тебе, мили, аз тъгувам
и всичко тъжи във мен.
Вече не те прегръщам,
няма те, без теб започва всеки ден.
Замина, дори снимка не остави,
само няколко писма.
На Свети Валентин написани,
а може би и на шега.
Остави любов недоизживяна,
горещи сълзи в моите очи.
А любовта ми голяма
чака те, но къде си ти.
© Пролетното момиче Всички права запазени