7.02.2012 г., 23:31 ч.

Няма вече да те обичам 

  Поезия » Любовна
396 0 0

 

Свърши се... Бях дотук...

Ще те изтръгна от сърцето си

на цялата си обич напук!

 

Няма да чакам в здрача

домофонът да иззвъни.

Няма вече да плача

и самотата да ме боли.

Няма през шпионката

да надничам,

да се крия от хорски очи.

Няма след тебе да тичам

като бездомно куче.

Няма вече да те обичам!

Не мога ли?!

Ще се науча!

 

© Галина Карааргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??