Повярвах в Теб и тръгнах с Теб
Възлюбих Те и търсих Те Исус
Но паднах аз, после станах пак
Изгубих се някъде по пътя
Намери ме, повдигна ме
И пак летя на Твоите криле
Под Твоя Кръст стоя сега
И моля Те прости ми
Покайвам се, изповядвам геха
Моля те възстанови ме
Няма връщане назад
Има само възстановяване
Миналото е далеч
А съдбата ми е с Теб Исус
Обичам Те и вярвам Ти
Светът не е за мен разбрах
С Теб завета подновявам
И достъп до сърцето си Ти давам
Изчисти ме, освети ме
В свят живот приведи ме
С Твоята кръв ме умии
С Твоя Дух изпълни ме
Няма връщане назад
Няма връщане назад
Не, няма връщане назад
Jana Light
Singer&Songwriter
© Jana Light Всички права запазени