Нямам красива усмивка,
с която да смайвам света.
Нямам чаровна обвивка,
за да съм сластна жена.
Нямам коси от злато
или пък лик на Мадона!
Не е на сантиметри богата
моята дребна персона!
Но се надявам в мен да усетиш
прикрития микс
на презморски уханни копнежи,
довяни от тихия бриз!
Да почувстваш мощта
на моята мъничка длан.
Мен да сънуваш в нощта,
мен да обичаш със плам!
02-2016 г.
/Д.В./
© Десислава Вълова Всички права запазени