Нямам представа, защо те обичам...
Но е толкова хубаво да мисля за теб!
Колко е лесно да вярвам в мечтите.
Колко са близо звезди и небе!
Нямам представа, но все се усмихвам.
Някак ми идва отвътре, просто така.
С теб ми е цветен деня и различен.
Даже танцувам боса в дъжда.
Нямам представа, но и не питам.
Добре ми е с теб, нека остане така.
Нека не зная защо те обичам,
но зная, щастлива съм с теб!
© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени