21.12.2007 г., 6:39 ч.

Нямам те... 

  Поезия » Любовна
983 0 23

Не обитавам в задимени кафенета,

където въздуха едва достига...

Птица съм... И плувам във небето!...

Все те търся и не те намирам...

 

 

А как мечтаех да се преоткрием,

но няма на какво да се надявам...

Уморих се... В себе си се свивам...

Искам да осмисля, че те нямам...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??