Това, което изпитвам към теб,
не мога да го опиша.
Няма думи във речника,
а и те са излишни.
Нямам вече и толкова въздишки,
не мога извън мислите си да прекрача
(просто нямам сили
да мисля за друго).
Толкова ми е трудно,
но мига ще запазя
и спомена - за тогава,
когато те обичах
и когато те нямах.
© Jivka Koleva Всички права запазени