Образ без звук -
глуха картина...
Тъга в сподавен крясък
стене...
Тиха агония,
бясно помитаща...
Парченца спомени,
търкалят се в минало
време...
Болни сълзи
режат стоманени
бледо лице,
отвътре
кърваво душата червенее...
Отнети надежди
чоплят отчаяни
в оглозгано сърце -
търсят причини,
че тлее...
Отнет живот
от алчна съдба -
краде и не пита,
убива...
Отнета обич,
прекършено бъдеще...
куха липса -
стръвно Раздираща,
смъртно вилнее,
ранима...
...
Празно е студеното...
...
Нямаш...
А до вчера беше имал...
............................................
© Лилия Всички права запазени