Натали, Натали, как вы могли тогда
не отвести от него руку врага.
Ал. Вратарев "Натали"
Сирéната,
морската,
е полицейска
линейка.
Сиренáта
по ската
лицейски
си търсят
ската,
линеейки,
и ръсят
снежинки
леки
от рендета
на бели
лейки.
Дантес,
на купон,
е Купидон
и пее
шансон
"Дуел":
"Que tu est belle!"*
Натали?
Надали.
Далида?
Дали да?
14.10.2018
© Мария Димитрова Всички права запазени