31.03.2013 г., 12:18 ч.

Нюанс 

  Поезия » Любовна
461 0 0

Дай ми само ти онази светлина,

в която никнат цветовете на надеждата...

вече вкусил твоята душа

пътя си към теб изграждам с преждата

на своето сърце, и грее светлината

на очите ти - неземни пеперуди...

тъй разноцветни са им крилата

и понякога сърцето ми се чуди...

Но разпозная ли цвета на любовта ти,

но докоснеш ли се в миг до мен,

този цвят ще преобрази света ми

от капки дъжд и морски пясък, наранен...

във феерия от твойте устни,

дай ми само ти онази светлина,

в която, без покой, сърцето ми се спусна,

съзряло на надеждата цвета...

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??