О, ДА! О, НЕ!...
Диалог между двама
евродепутати.
Англичанинът:
ТИ знаеш ли къде е била
ДАКИЯ?
Французинът:
О, да! Северна съседка
на ДИВАКИЯ.
Но моля, не тънете
във заблуди!
Днес и Румънците живеят
като луди...
Англичанинът:
О, не! Чух да казват
нейде там било
югоизточното ни
Еврокрило...
Французинът:
О, да! Живеело там племе
упорито,
в престъпно отношение
добре развито...
Англичанинът:
О, да!
По цените изпреварило
Германия,
а по заплатите догонвало
Танзания...
© Петър Петров Всички права запазени