Постой така... пред мен - Всежива,
с усмивка мила да те видя...
и колко, колко си Красива...
отново нямам аз насита...
И влюбен - нежно, на ръце
към пъстър свят ще понеса
любимата си... от сърце
ще грееш ти сред чудеса.
Това е твой - вълшебен свят
и в танц пречувствен се въртим,
и с твоя смях тук всеки цвят
разцъфва с чар необясним.
И елфи сбират се - ликуват -
и песни приказни запяват...
Дъга на любовта рисуват,
слънца в очите им изгряват.
Разпръсква вятър блага вест
със пролетен, тържествен глас:
" Кралицата се върна днес!
О, Феята е пак при нас! " .
© Асенчо Грудев Всички права запазени