22.09.2012 г., 13:47 ч.

О, тия... 

  Поезия » Гражданска
483 1 1

О, тия гадни антихристи,
разправят ни какво ли не...
Че помислите им са чисти,
че най-добри в света се те!

Но аз ги знам, те носят Злото.
Лъжата им е във кръвта,
щом с теб си изтъчат платното,
те те захвърлят на сметта...

Не се познават със Морала
и не признават Честността,
те само дрънкат"ала-бала",
и заговорничат в Нощта!

По същност, те са мафиоти.
Те гонят само свойта цел!
Използват всички идиоти,
които е света  проклел!

Те не признават аргуминти...
Главите им са от цеминт...
От тях не знам по-хищни менти-
мутанти от ексеримент!

Те все си служат със заплахи...
И не напразно всяват страх!
Те носят души на еснафи...
Но знаят как да хвърлят прах!

Те злия гений сътвориха...
Завзеха бащиния край.
И в Злото сметка си откриха,
но нищо не платиха , май!

"О, Минало незабравимо"!
Отровата не стана цяр...
Добре, че още памет има...
Ний помним техния кошмар!

О, Господи, аз все се моля...
Пази ни Господи от тях!
На хищници не давай роля,
те още ще натрупат грях!
  1997г.София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??