Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Във барчето обядваше прилично
и свършваше обядът, значи,
когато Той, до Нея, седна лично
и бе красив, и беше Мачо...
Тя го погледна и не изрече,
а го разбра: Каква дилема!
И нещо топло се разтече
и по бедра, и по корема...
А Той уверено и нежно
със крак игриво даде знак.
Разтвори нейните прилежно,
потърка леко, после пак...
Тя не успя дори да трепне.
Не можеше да си излезе
и нещо парещо я сепна,
когато в спалнята И влезе...
Търкаляха се във оргазми
и беше Полет, беше Цялост,
и Тя разбра, че ненапразно
на обед, в барче, беше яла...
© Красимир Дяков Всички права запазени