Обещай ми криле,
да литна с орлите,
високо, високо
над облаци бели.
Обещай ми любов,
със смешинки в очите,
с устни, за устни от
страст закопнели.
Обещай ми безвремие,
в нощите скрито -
дълбоко, дъбоко
нейде в душата.
А аз обещавам,
да съм вино непито,
магия танинова,
във вените влята.
© Валка Всички права запазени