На Дани
Мое щастие, моя любов, мое всичко,
обещавам ти да не остарявам,
да не ходя брадясал и лесничко
да не се роня, да не се предавам.
Мое щастие, моя любов, мое всичко,
спирам вече да гоня вятъра,
с теб ми е честно, душичко -
връзвам коня и край на театъра!
Обещавам ти себе си,
обещавам ти бъдното,
и лекото, и стръмното.
Обещавам ти дните си,
обещавам ти бремето,
с неизбежните залези
на живота и времето.
Мое щастие, моя любов, мое всичко,
имам те истински и те обожавам.
Другото сякаш е мъничко -
и пет пари за него не давам!
Мое щастие, моя любов, мое Даничко,
обещавам ти да не остарявам,
и понеже нямам друго по-лично!
Даже края си ти подарявам!!!
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени
Хубаво е когато човек е сигурен в обещанията си.
Щастлива 2009-та! Мноооого любов...