ОБЕЩАНИЕ
Не искам да говоря, няма смисъл,
щом думите четат се във очите.
И всичко друго е съвсем излишно,
щом обичта навсякъде край нас се вижда.
Седни до мен и нежно прегърни ме.
С усмивката си тебе аз ще стопля.
Тъгата ти от мене ще изтриеш.
Ще взема аз от твойта обич топла.
И боси из полята ще се скитаме.
С венец от красота ще ме окичиш.
И в този свят така ще се обичаме...
дори и Бог във небесата ще завиди!
© Марияна Ангелова Всички права запазени