Обещах ти, знам да те дочакам.
Обещах ти, че само двама ще заживеем в нашия вълшебен замък.
Там, където господарка е любовта,
а място за сълзи и болка- няма.
Обещах ти, че дори когато ми е най- самотно и трудно ще стисна зъби и ще те чакам.
Няма да те предам!
Но няма как да знам какво ни е отредила съдбата.
Ако ти си дойдеш, а мен ме няма,
знай, аз винаги ще съм около теб.
Ще съм във слънцето, в цветята, в морето, в земята.
Щастлива и свободна.
Животът ни поставя изпитания,
и макар да се държа заради нас,
ако мен ме няма- обещай ми
не тъжи, любими.
Аз ще бдя над теб!
© Мария Мария Всички права запазени