27.05.2022 г., 17:22 ч.

Обещание за обич 

  Поезия » Любовна
919 0 0

Гледам в очите ти ослепителни,

синьото в тях - небето спокойно,

сивото...пленително - улавя ме. 

Предавам се пред погледа ти! 

 

Затвори ме в тези свои очи,

пази ме вътре в тях и ми шепти,

че твой роб оставам завинаги,

ти господарката на сърцето ми.

 

Оставям се да ме преведеш

по пътя, който ще вървим, 

хванати за ръце да ходим, 

с нестихващ смях и усмивки. 

 

Съзнанието си предавам с желание

и обричам се да съм до теб завинаги, 

любовта си да разгърна с пълни сили, 

да крещя от радост, че това си ти.

 

Обещавам да те обичам безрезервно, 

да бъда рицарят на мечтите ти, 

радости и неволи да преминем заедно, 

а бъдещето да ковем с делата си. 

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??