Ще ти говоря нежно...
със мълчание,
ще те обгръщам
с тайнствено очарование.
Със всеки дивен аромат
ще вдишваш моето ухание,
ще те обзема...
парещо желание.
Ще ти покажа...
как със поглед само
нежно да ме галиш,
с целувки палещи
да ме обличаш,
с моето име
щастието да наричаш...
Ще те науча
как да ме обичаш...
© Ани Атанасова Всички права запазени