Нахлувам в малките ти тайни...
Отварям ти вратите до една...
За никоя от тях не искам ключ...
Не се страхувай... От мен недей...
За малко ще съм ти на гости...
Като сутрешна ще съм роса...
Натрапница не ме наричай само...
За малко ще съм, като лъч...
После тебе тихо ще затварям...
Обещавам... Обещавам...
© Ивелина каменова Всички права запазени