Със всяка изминала част от секундата
обичам те повече, искам те повече.
Обичам да гледам лицето ти, гласа ти да слушам.
Да се взирам в очите ти с предана нежност.
Да целувам целувките твои с безкрайно отдаване.
Със всяка изминала част от секундата
липсваш ми повече, жадувам те повече.
Обичам да ровя в косите ти, да милвам челото ти.
Да те притискам до себе си, без дъх да остана.
Да ти давам любов и да галя душата ти!
© Оксана Молер Всички права запазени