"Обич" - дума незнайна, чудата.
Дума внедрена в на човека главата.
Дума разбирана от всеки различно.
Дума описваща нещо епично.
Дума причинявала войни,
но също и събирала души.
Дума изричана с надежда, с любов.
Понякога с мъка по спомен суров.
Дума изпитана и залъгваща също.
Дума променяща човешката същност.
И в крайна сметка какво е обичта?
Просто дума с различни лица.
© Мира Всички права запазени