Обич
Стихийна е любовната ми нега.
Разпада ме на клетки и протони.
Изгаряш ти от плътска жега.
И всеки допир с мене - стон е.
Щом смея се, небето засиява.
Когато плача, бури те връхлитат.
Такава обич всеки заслужава.
Дали обичам те?... Дори не питаш...
© Димена Всички права запазени