18.03.2008 г., 17:41 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
772 0 2

Обич-бездна!

Дай ми сили,

дай ми вяра,

в теб да не изчезна!

 

Обич-лудост!

Запази ме,

защити

от хорска грубост!

 

Обич-нужда!

Нека бъда

все така

за други чужда!

 

Обич-вечност!

С теб, прости,

аз гледам

тъй далече!

 

Обич МОЯ!

Колко щедро

ти дарих

покоя си...

© Анита Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??