Море от обич искам да ти дам,
да те обгърна искам със вълни.
Да ме имаш даже щом си сам,
обичаща те и пълна със мечти.
И тихите ти чувства ще събудя,
мислите ти мрачни и дълбоки.
Да избухнеш аз ще те принудя,
в спазми от вълнения жестоки.
А синьото по теб ще разпилея,
промъкнала се в черни тайни.
И всичко твое аз ще преживея,
обич бяла ще съм, всеотдайна.
© Ивелина каменова Всички права запазени