Изказвам
таз мисъл сега и на екс,
че всяка
Любов си е Обич плюс секс.
На млади
години под тяхна сме сласт.
На стари
години е Обич на власт.
Така, че
и всеки на нея е роб.
И с нея
живеем с години- до гроб!
© Никола Апостолов Всички права запазени