Повярвай ми, обичах те до втръсване,
но не можах да бъда нежен с теб,
защото тъпа ревност ме разкъсваше
и бидох груб и глупаво свиреп.
Обичах… до безсъние обичах те,
ала не убедих ни теб, ни мен
и със високомерно безразличие
убивах любовта ти ден след ден.
Обичах те… и още аз обичам те,
но вече в тебе пламът охладня,
превърнах те със свойто безразличие
в невярваща на никого жена.
© Раммадан Л.К. Всички права запазени