Твоите очи секнаха дъхът ми,
а усмивката ти сломи духът ми.
Аз не знаех какво да кажа,
освен любовта си да ти покажа.
Заради теб мечтите ми подслон не
откриха и в бездънна яма се скриха.
Но ти не ме разбра и сърцето ми
надве съдра.
Избяга ти от моите мечти
и в прегръдките й се скри.
Сърцето ми разби, мечтите ми
разруши, обичах те - разбери!
© Никол Попжелева Всички права запазени