15.10.2014 г., 23:16 ч.

Обичай 

  Поезия » Любовна
584 0 2

Обичай истината в моите очи,

обичай шептящия ми глас,

обичай... нека ти личи,

без друго нямам никой аз.

Обичай нека е нередно,

нека да ни съдят те.

Обичай, нищо не е вечно...

Там Горе отброяват часове.

Обичай искрата и страстта,

които излъчвам покрай теб,

Обичай, пази радостта,

пази я от света нелеп...

Обичай ме, защото те обичам...

знаеш, ние бдим един над друг...

Обичам те, защото ме обичаш...

любовта реши да дойде тук! 

 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??