От днес до края остани.
Бъди и мил, и лош, и обичлив.
Искай всичко чак до болка,
Че тогава даже болката е сладка.
А за себе си помни едно,
Й всяка вечер го прошепвай на звездите!
За себе си обичай - не за нея,
не ще те разбере какво ли значи
Кървящото сърце все пак бие.
Макар не лудо, а със болка, то
знае как обичат се звездите...
© Анна Всички права запазени