Обичай ме,
напук на всеки
и на всичко.
Обичай ме,
дори когато другите
ме мразят.
Обичай ме,
за да стопиш в душата
ледовете...
Обичай ме,
заради грешките
и страховете.
Обичай ме,
до смърт...
както друга никоя
не си обичал.
Обичай ме...
след теб не искам
друг да ме обича.
© Румяна Михалева Всички права запазени