Не те обичам,
искам те!
Да ме докосваш!
Да ме изгаряш всеки път!
Не те обичам!
Липсваш ми!
Да те прегръщам!
Да те целувам всеки път!
Не те обичам!
Моля те!
Не ме измъчвай мълчаливо
и не ме презирай!
Не те обичам!
Искам те!
Да ме обичаш искам,
до последен дъх!!!...
© Сандра Неста Всички права запазени