Обич и омраза -
заедно вървят.
Болки и тревоги -
не ще ни пощадят.
Изгрева ще срещнем -
с тебе на брега.
Чужда да остане
всяка суета.
А морето ще обгърне
нашите тела.
Морски бриз ще ни погали -
с мене ти ела!
Така забравили и грижи,
и греха.
Едно да бъдем с тебе -
в радост и тъга.
© Дора Ефтимова Всички права запазени
Поздрав!