Дали има очи като твоите
да карат сърцето тъй да тупти
Дали има усмивка като твоята
която и лед да стопи
Дали има душа като твоята
тъй чиста добра
Един си - ти ми стигаш
за мен си всичко на света
Обичам те дори да трябва
за тебе да умра
Обичам те дори да трябва
във ада вечно да горя
Обичай ме и ти
тъй както те обичам аз
© Райна Всички права запазени