Обичай ме! Не ме разлюбвай!
Душата ми безсмъртна не погубвай!
За миг дори да спреш да ме обичаш,
сърцето ми на болката обричаш.
Заклевам те! Не ме разлюбвай!
Сърцето ми с раздяла не погубвай!
Аз цялата със тебе съм се сляла,
разлюбиш ли ме, няма да съм цяла.
© Генка Богданова Всички права запазени
Това напълно е логично, знам.
Отидоха си моите мечти,
но болката ще си остане там!
Поздрав!