24.12.2008 г., 10:09 ч.

Обичай ме ♥ 

  Поезия » Любовна
853 0 5

Като сняг,
докосващ огнена земя,
топя се в черното на тишината.
Като лъч,
пречупен от нощта,
заспивам, прегърнала стон на самотата.

Спаси ме...
Като приказка,
нашепвана от дъждове.
Като стара истина,
обиколила светове.

Обичай ме...
Като първи снежинки
косите на дете.
Като сълзи,
стигнали небе...

Обичай ме... защото аз ще продължа...♥

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??